12 квітня 2017 р.

Всесвітній день авіації і космонавтики (Міжнародний день польоту людини в космос)

     У цей день, 12 квітня, в 1961 році громадянин СРСР майор Юрій Олексійович Гагарін на космічному кораблі «Восток» вперше в світі здійснив орбітальний обліт Землі, відкривши епоху пілотованих космічних польотів. Він зробив один виток навколо земної кулі, який тривав 108 хвилин.
   Розвиток пілотованих польотів проходив поетапно з урахуванням досягнутих науково-технічних результатів і появи нових наукових, господарських і технічних завдань. Від перших пілотованих кораблів і орбітальних станцій до багатоцільових космічних пілотованих орбітальних комплексів - такий шлях, пройдений радянською пілотованої космонавтикою.
    Яскраві успіхи космонавтики - закономірний результат самовідданої праці багатьох тисяч людей, десятків трудових колективів, які роблять все від них залежне в ім’я прогресу космічної галузі.
   Ми вирішили теж залучитись до фантастичного космічного простору і створили чудернацьких космічних жителів, космічні ракети та літаючі тарілки. Переглянули повчальні відеоролики про далекий Космос,  планети сонячної системи та відомих українських космонавтів.
  Завершили нашу чудову подорож колективною роботою "Фантастичний Космос".




Сделано на Padlet


Немає коментарів:

Дописати коментар